Ulica Jožeta Jame 14, Ljubljana
t:
f:
01/51 87 044
01/51 81 208
m: 041/60 10 54
e: info@traiding.si
Nudimo vam dele in opremo za
tovorna vozila ter vse za sestavo
kamionskih nadgradenj. Vse na
enem mestu.

Vlečna sedla


VLEČNA SEDLA so montirana na vlečno vozilo za njegovo povezovanje s prikolico.
ZASTOPAMO največjega proizvajalca sedel JOST WERKE, ki zagotavlja najstrožje zahteve v smislu VARNOSTI, ENOSTAVNOSTI UPRAVLJANJA IN SERVISA. Nudimo komplet sedla in vse rezervne dele.

SEDLA so 2 ali 3 1/2", nosilnosti od 5 do 50 ton, različne montažne višine, pritrditve in izvedbe. Program sedel se dopolnjuje s programom montažnih plošč, sistemi pomika in dviga / slider oz. dvižno sedlo.
Tehnološki razvoj gre v smeri avtomatskega, elektronskega odklapljanja in priklapljanja /KKS SYSTEM/, kot tudi v sistem avtomatskega mazanja LUBE TRONIC 1. 5 POINT, ki zagotavlja avtomatsko mazanje za obdobje 1 do 3 let.


Tudi v primeru, da je v vašem voznem parku sedlo katerega drugega proizvajalca, npr. GF+, ORLANDI ETC., vam strokovno svetujemo in rezervni del tudi preskrbimo.

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke