Ulica Jožeta Jame 14, Ljubljana
t:
f:
01/51 87 044
01/51 81 208
m: 041/60 10 54
e: info@traiding.si
Nudimo vam dele in opremo za
tovorna vozila ter vse za sestavo
kamionskih nadgradenj. Vse na
enem mestu.

O podjetju

 
Dobrodošli v podjetju Traiding, d. o. o. - specialistu za kamionske dele in opremo ter ponudniku materiala, ki je potreben za izdelavo različnih vrst kamionskih nadgradenj.
 
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989,  tako da poslujemo z več kot 20-letno tradicijo pri prodaji delov in opreme za tovorna vozila.

Začeli smo kot zastopniki podjetja JOST WERKE /sedlasti vlačilci/, sčasoma pa zaradi povečanih potreb slovenskih in tudi kupcev bivših jugoslovanskih republik dodajali zastopstva največjih svetovnih znamk PROIZVAJALCEV delov in opreme za tovorna vozila, kot so: ROCKINGER, ZUGGABEL, JONESCO, LAGO, KINNEGRIP, EDSCHA, ALLSAFE JUNGFALK, SESAM, REFLEX, ALLEN, WAP, OSRAM, BERAL ipd., dele za kamione in prikolice ter sestavne dele za izdelavo kamionskih nadgradenj. Poleg ostalega danes razpolagamo z največjo izbiro delov za strehe (EDSCHA-SESAM), blatnikov, zabojev za orodje in gasilne aparate in različnih priklopov za tovorna vozila.

Naše stranke so tako transportna podjetja, servisi za tovorna vozila, trgovci kot tudi izdelovalci nadgradenj. Naša posebnost je tudi v tem, da izdelovalcem kamionskih nadgradenj lahko zagotovimo široko paleto delov za sestavo nagradnje, prikolice ali polprikolice, zapirala, stebri, tečaji stranic, stranice, strehe, zadnja vrata.

Preko renomiranih svetovnih dobaviteljev smo povezani z več kot 50 priznanimi dobavitelji. Tehnična podpora, osebni pristop in zanesljiva dobava so naše prednosti. Napreden konsrtukcijski oddelek naših dobaviteljev pazljivo nadzira kakovost in z novimi tehnološkimi rešitvami skrbi, da smo vedno v koraku s svetovno konkurenco in trendi razvoja na evropski ravni.

Lokacija podjetja


Zaradi prostorske stiske, lažje dostopnosti in večjega asortimana proizvodov smo leta 2005 odprli lastni prodajno skladiščni prostor. NAHAJAMO SE V LJUBLJANI, V STEGNAH, NEDALEČ OD MERCATOR HIPERMARKETA.


Prikaži večji zemljevid

Fotografija podjetja - pročelje podjetja
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke